Leasing

Stel u vind het apparaat wat u zoekt in onze shop maar op dit moment komt even niet uit om hem direct te kunnen betalen. Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw product te financieren.

Onze kracht bestaat uit technische kennis van optiek instrumenten en mogelijkheid om deze kennis en ervaring naar onze klanten door te geven. U kunt bij ons voor zowel nieuwe als gebruikte instrumenten en slijp-machines en verbruiksartikelen terecht. Door naar Uw wensen te luisteren kunnen wij U een breed scala aan instrumenten bieden als ook reparaties, ondersteuning en onderhoud. Door ons geleverde apparatuur wordt altijd grondig nagekeken, gereviseerd en wordt  met garantie geleverd.

Ook een mix van nieuw en occasion instrumenten en of machines behoort tot de mogelijkheden. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we naast onze vaste producten ook de meeste apparatuur repareren en reviseren.

Naast verkoop kunt U bij ons terecht voor onderhoud en uitgebreid vrijblijvend advies. Om U nog een betere service te garanderen bieden wij U een mogelijkheid om uw apparatuur middels een leasing te financieren. Wij werken samen met GrenkeFinance N.V. een onafhankelijk lease specialist. U kunt eenvoudig online uw leasegbedrag middels deze tool berekenen. Na afloop van de leasetermijn kunt U de apparatuur aanschaffen voor een vooraf afgesproken bedrag.

Voor vragen kunt U altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon 0418 – 59 19 60