Over ons

Wij zijn een samenwerking tussen Kooij Optical en Kanabus Optics. Samen zijn we een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de Optiek branche. Beiden zijn we begonnen op de occasion markt en vanuit deze ervaring en markt ontwikkeling zijn we doorgegroeid naar verkoop van nieuwe instrumenten.

Onze kracht bestaat uit technische kennis van optiek instrumenten en mogelijkheid om deze kennis en ervaring naar onze klanten door te geven. U kunt bij ons voor zowel nieuwe als gebruikte instrumenten en slijp-machines en verbruiksartikelen terecht. Door naar Uw wensen te luisteren kunnen wij U een breed scala aan instrumenten bieden als ook reparaties, ondersteuning en onderhoud. Door ons geleverde apparatuur wordt altijd grondig nagekeken, gereviseerd en wordt  met garantie geleverd.

Ook een mix van nieuw en occasion instrumenten en of machines behoort tot de mogelijkheden. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we naast onze vaste producten ook de meeste apparatuur repareren en reviseren.

Opticrew is leverancier van optische instrumenten voor de optiek branche. Wij verkopen occasions en nieuwe producten. Bent u op zoek naar een phoropter, projector of handrefractie of bijvoorbeeld apparatuur voor diagnostiek dan zijn wij uw leverancier. Naast deze producten hebben wij tal van andere categorieën samengesteld om de juiste producten aan te kunnen bieden.  Wij vinden het belangrijk dat u goed geinformeerd wordt over de producten die wij verkopen, daarom zorgen wij voor een nauwkeurige omschrijving van het apparaat waarin u interesse heeft. Mocht u toch nog vragen hebben dan zitten wij voor u klaar om deze te beantwoorden. Opticrew heeft focus op zijn producten maar ook op haar klanten.

Wij leveren voornamelijk aan opticiens, medische specialisten en winkels. Bij ons vind u een compleet aanbod van brillendoekjes tot de meest geavanceerde OCT, refractie-units dit alles zowel gebruikt als nieuw.

Daarnaast kunnen wij uw apparatuur onderhouden en leveren wij support indien u met vragen zit over bijvoorbeeld het instellen of installeren van de apparatuur.

Ons motto, wij vinden wat u zoekt! Kunt u een product of artikel niet vinden plaats dan bij ons een zoekopdracht onze medewerkers gaan dan kosteloos op zoek naar uw wens en komen vrijblijvend bij u terug met een prijs. Daarnaast hebben wij kennis van zaken en kunnen wij u heel vaak een goed alternatief aanbieden.

Bekijk onze shop of neem contact met ons op via telefoon: +31(0)418 59 19 60