Verkoop

Opticrew is een specialist met toegevoegde waarde voor de optiekbranche. Naast het verkopen van apparatuur hebben wij ook gespecialiseerde verkopers die u uitgebreid kunnen adviseren over onze producten en de apparatuur die wij verkopen.

Onze occassions en nieuwe apparatuur is uiterst zorgvuldig geselecteerd en getest door onze specialisten. Alle apparatuur wordt getest en nagekeken door onze technici.

Onze verkopers kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en u ondersteunen bij het vinden van de juiste apparatuur die past bij uw wensen.

Ons motto, wij vinden wat u zoekt! Kunt u een product of artikel niet vinden plaats dan bij ons een zoekopdracht onze medewerkers gaan dan kosteloos op zoek naar uw wens en komen vrijblijvend bij u terug met een prijs. Daarnaast hebben wij kennis van zaken en kunnen wij u heel vaak een goed alternatief aanbieden.

Bekijk onze shop of neem contact met ons op via telefoon: +31(0)418 59 19 60 

Onze showroom

Opticrew is gevestigd aan de Ramgatseweg 11a te Raamsdonksveer. Naast ons kantoor hebben wij hier ook een showroom, waar wij onze klanten graag ontvangen om instrumenten te demonstreren of gewoon, voor een drankje. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u van tevoren even te bellen als u langs wilt komen. U bent van harte welkom!